На Прикарпатті зафіксували факт ще однієї незаконної врізки у водопроводі

Вчора, 16 березня, комунальне підприємство «Водотеплосервіс» обстежувало мережі та виявило незаконну врізку у водопровід. Про це сьогодні на оперативній нараді в міського голови повідомив...

Вчора, 16 березня, комунальне підприємство «Водотеплосервіс» обстежувало мережі та виявило незаконну врізку у водопровід.


Про це сьогодні на оперативній нараді в міського голови повідомив директор «ВТС» Петро Шевчук, пише КалушФМ.

За його словами, це територія підприємця Віблого.

«Наших представників на територію не пустили, хоча ми зафіксували факт врізки. У нас є фото і відеозйомка. Об’єми крадіжки води – колосальні. Мова йде про понад тисячу кубів у місяць, а можливо, і більше», – зазначив керівник.

Ще вчора увечері «ВТС» підготував відповідне звернення у правоохоронні органи і заактував дане порушення.

«Сьогодні продовжуємо роботи щодо отримання доступу. Думаю, ми його отримаємо, – додав Петро Шевчук. – І в подальшому будемо вживати всіх заходів, які нам дозволяє, в тому числі адміністративне і кримінальне законодавство, щодо накладення відповідних стягнень на орендодавця чи орендаря даних приміщень».

Керівника «Водотеплосервісу» підтримав міський голова.

«Все правильно. Всі мають бути в однакових умовах. Тобто всі мають платити за воду. Не може такого бути, що хтось розумніший і не платить, а мешканці за нього мають оплачувати. Однозначно звертайтеся у правоохоронні органи, бо з цим треба боротися, з цими таємними врізками, з цими крадіжками, і збільшувати реалізацію води», – зазначив Андрій Найда.

Читайте також: Контракт підписано: у Франківську створять сучасний дата-центр

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...