За минулу добу на Франківщині сталося 3 пожежі

Вогнебоці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так 17 березня...

Вогнебоці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 17 березня о 09:18 в селі Гринівка Івано-Франківського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Об 11:15 в селі Олеша Івано-Франківського району виникла пожежа будівлі літньої кухні. Завдяки оперативності вогнеборців вдалося запобігти поширенню вогню та врятувати будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

18 березня о 02:10 в селі Михальче Коломийського району виникла пожежа будівлі літньої кухні прибудованої до житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю літньої кухні, речі домашнього вжитку. Завдяки професійним діям пожежно-рятувальних підрозділів було врятовано житлову будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Яремчі 58-річний водій наїхав на пішохода

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...