Єрмак зміцнює міжнародний напрямок в ОП для протистояння Москві, – політолог

Останнє призначення Ігоря Брусило заступником керівника Офісу Президента свідчить про те, що в ОП підсилюють міжнародний блок для налагодження відносин з Вашингтоном і зміцнення...

Останнє призначення Ігоря Брусило заступником керівника Офісу Президента свідчить про те, що в ОП підсилюють міжнародний блок для налагодження відносин з Вашингтоном і зміцнення власних позицій у протистоянні з Кремлем.

Про це у Facebook пишеполітолог Андрій Золотарьов.

“Сьогодні багато говорять і пишуть про призначення Ігоря Брусило заступником голови Офісу президента. Однак мало хто звернув увагу на інформацію про те, чим він буде займатися – в ОП це назвали “якісна організація і змістовне наповнення міжнародних візитів президента Зеленського”, – пише політолог.

На його думку, цим кадровим ходом Андрій Єрмак підсилює команду ОП, а саме – її міжнародну складову.

Єрмаку необхідно налагодити ефективну комунікацію з Вашингтоном в умовах посилення тиску Москви, вважає Золотарьов, і призначення Брусило може бути не останнім в кадрових змінах апарату ОП, якщо не на рівні заступника голови ОП, то на рівні радників і консультантів з міжнародних питань.

“Останнім часом Офісу і особисто президенту доводиться витримувати дедалі зростаючий пресинг з боку РФ, пов’язаний з небажанням Києва йти на поступки за мінськими угодами, відмовою давати воду в Крим і, нарешті, санкціями проти кума Путіна – Медведчука та його телеканалів, які транслювали російську пропаганду”, – пише політолог. Саме для підсилення позицій у протистоянні Москві Єрмаку і потрібно посилення міжнародної складової в ОП.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники попереджають про сніголавинну небезпеку

Категорії
Влада
Новини
Loading...