Калуський «Легіон» посів третє місце у фіналі KMHL

9-11 березня в Харкові відбувся фінальний турнір Карпатської хокейної ліги (KMHL) серед юнаків старшої вікової групи (2005 р. н.), на якому виборювали право представляти...

9-11 березня в Харкові відбувся фінальний турнір Карпатської хокейної ліги (KMHL) серед юнаків старшої вікової групи (2005 р. н.), на якому виборювали право представляти Україну на змаганнях міжнародного рівня чотири команди, що посіли перше та друге місця підгрупах «Захід» та «Схід».

Калуський «Легіон» у матчах із суперниками зазнав двох поразок від команд СДЮСШОР (Харків) – 3:5 і «Динамо» з Дніпра – 1:3 та переміг київську «Крижинку» з рахунком 6:1. У підсумку команда з Калуша із трьома набраними очками посіла третє місце, пише “Нафтохімік Калуш”.

Чемпіонський титул здобула хокейна команда «Динамо». Вона у вирішальному поєдинку за вихід у суперфінал міжнародного турніру KMHL, що у квітні проводитиметься в Польщі, обіграла харківську команду СДЮСШОР з рахунком 3:2.

Тренер «Легіону» Альберт Шафіков, коментуючи виступ команди у Харкові, зауважив, що гравцям не ставилося конкретне завдання на цей турнір, тобто стати чемпіонами, щоб потім поїхати в польське місто Санок і змагатися з кращими командами U16 із семи країн.

“Для нас участь у фінальній серії матчів Карпатської хокейної ліги важлива була в тому плані, щоб гравці отримали додаткову ігрову практику й краще підготувалися до поєдинків четвертого і п’ятого турів чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги (УМХЛ), – говорить Альберт Маратович. – Через введення в Івано-Франківській області червоного рівня епідемічної небезпеки команда наприкінці лютого не зіграла два домашні матчі другого туру з «Білим Барсом», які були перенесені. А 20 і 21 березня в четвертому турі ми теж мали приймати вдома команду «Кабани» з Київщини. Однак керівництво цього клубу і батьки хокеїстів повідомили, що в «червону» зону дітей не повезуть. Тому ми домовилися з ковалівцями, що «Легіон» приїде до них, щоб зіграти поєдинки з «Кабанами». Надіємося, що до того часу там ситуація з коронавірусними захворюваннями не ускладниться і нам дозволять зіграти ці матчі. До них команда готується, як і до виїзних поєдинків п’ятого туру з київським «Соколом». Вони, згідно з календарем ігор УМХЛ повинні відбутися 27 і 28 березня”.

Нагадаємо, що на сьогодні команда «Легіон» посідає третю сходинку в турнірній таблиці чемпіонату УМХЛ, маючи в своєму активі 12 очок, які здобула у чотирьох зіграних поєдинках. Лідирує київський «Сокіл» (18 очок), а друге місце посідає дніпровське «Динамо» (14 очок), але вони провели по шість матчів.

Читайте також: Вночі на Прикарпатті горіла літня кухня

Категорії
Життя
Новини
Loading...