Санкції! Медвечуківському губернатору залишилились лічені дні на посаді

Президент Володимир Зеленський не планує у санкціях проти Медведчука зупинятися на телеканалах та нафтобізнесі, до санкцій потрапляє й близьке оточення кума Путіна. А таких...

Президент Володимир Зеленський не планує у санкціях проти Медведчука зупинятися на телеканалах та нафтобізнесі, до санкцій потрапляє й близьке оточення кума Путіна. А таких чимало на дуже високих посадах державного рівня. Агентам кремля вдалося пригрітися у місцях де б здавалося це неможливо ніколи.

Західна Україна це центр патріотизму України, а Прикарпаття батьківщина Степана Бандери, люди Медведчука приводять тут на посаду голови Івано-Франківської ОДА свою людину. Менеджер Медведчука Петро Белз  просуває на цю посаду свого надійного і перевіреного служаку Андрія Бойчука, пише “Резонанс. UA”.

На фото: Андрій Бойчук та Петро Белз

Для довідки: відомо, що на паливному ринку України Віктор Медведчук заробляє через підставних осіб. І Белзи – одні із них. Петро Белз — генеральний директор компанії “Анвітрейд”, що контролює роботу нафтопродуктопроводу “Самара-Західний напрямок”. Куратором Белза називають ізраїльського бізнесмена Нісана Моісеєва, чия компанія “Глуско Україна” є імпортером скрапленого газу з Росії, а саме з заводів “Роснєфті”. Моісеєв розвиває власну мережу заправок під торговельною маркою “Глуско” на місці колишніх АЗС ТНК. Також Нісан Моісеєв – бізнес-партнер та друг кума Путіна Віктора Медведчука. У листопаді 2016-го року журналісти “Радіо Свобода” зафіксували, як Медведчук з Моісеєвим на приватному літаку разом прилетіли з Москви до Києва.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/94292672?fbclid=IwAR03YnjjZZm2sIUqkmgmO3qu5r_t2iY_wbT44uqjGe1hQiWrDpyO7xtvMyY

Служити Медведчуку на Прикарпатті і в допомогу Андрію Бойчуку прийшли  надійні «бійці» Андрій Ярмольський та Едуард Греков. Зауважимо, що Андрій Ярмольський та Едуард Греков спільно є засновниками щонайменше ТзОВ «Юридична компанія «Фінкорд Інтелідженс», бенефіціарним власником якої, згідно з інформацією з відкритих джерел, є Андрій Ярмольський. «Фінкорд», до слова, відіграє не послідню роль в отриманні незаконних судових рішень на користь пана Медведчука у його нафто-газових оборудках. Адвокати компанії Кравченко Т.С. та Громич І.В. натхненно допомагають помічникам голови ОДА красти гроші у держави.

Дуже ймовірно, що під час запланованої поїздки на Івано-Франківщину у найближчі дні, президент звільнить з посади голови ОДА Андрія Бойчука, а Прикарпаття знову залишать з ВО.

Після публікацій про голову Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука, який є людиною Віктора Медведчука, зв’язками інших губернаторів зацікавились силовики.

Хоча при відборі на посади відповідальний за регіони є Кірил Тимошенко і Зеленському Андрія Бойчука він представив як чистого і патріотичного кадра.

Тому до Тимошенко можуть бути питання по регіональному кейсу. Виходить, що Зеленський однією рукою ввів санкції проти каналів Медведчука, а другою призначив його людину губернатором Франківщини. І не просто людину, а учасника монополізації Медведчуком ринку дизеля в Україні у часи Порошенка.

Чому і як цього не помітив Кирило Тимошенко, скоро дізнаємось. Питання у Зеленського до нього однозначно будуть.

Данілов анонсував нові санкції і натякнув на депутатів ОПЗЖ. Логічно, що їх посилять і проти Медведчука, але якщо вже боротися з кумом Путіна, то робити це потрібно маштабно.

Бо то й ж голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук, людина близька до Медведчука, у часи Порошенка приглядав за Новоград-Волинською «золотою» трубою, котру Петро Олексійович віддав Медведчуку.

Кум Путіна став контролювати як мінімум третину ринку дизпалива в Україні. Завдяки Порошенко він керував роботою нафтопроводу «Самара-Західний напрямок» через підставних осіб. Через нафтопровід в Україну заходив російський дизель від «Роснєфть».

Бойчук, як директор нафтогазового департаменту Міненерго допомагав йому у цьому або точніше працював на Медведчука, а власне працює і зараз. http://www.fttc.com.ua/2021/02/andrej-bojchuk-na-vylet-chelovek-medvedchuka-teryaet-ivano-frankovskuyu-oga/

Категорії
Влада
Новини
Loading...