“Прикарпаття” поступилося київській “Оболоні”. ФОТО

Футбольний клуб “Прикарпаття” із рахунком 1:2 поступився київській “Оболоні»”. Матч відбувся 19-го березня на стадіоні “Рух” в Івано-Франківську. Поєдинок провели у межах 17-го туру...

Футбольний клуб “Прикарпаття” із рахунком 1:2 поступився київській “Оболоні»”. Матч відбувся 19-го березня на стадіоні “Рух” в Івано-Франківську. Поєдинок провели у межах 17-го туру Першої ліги України з футболу.

Відкрили рахунок прикарпатці. Уже на першій хвилині матчу після розіграшу з кутового відзначився Курко. “Оболонь” зрівняла рахунок на 29-й хвилині – Савченко реалізував передачу із флангу. Наприкінці першого тайму кияни вийшли вперед. Головою забив Матяж – 1:2. У другому таймі команди не відзначилися.

“Ця гра – важка перемога, вольова. Важке поле і важка гра. Але хлопці – молодці, впоралися. Вони показали характер, і в інших іграх буде те ж саме”, – зазначив головний тренер “Оболоні” Павло Яковенко.

“Я вважаю, що ми не заслуговували на поразку. Скажімо так, – це була нічийна гра. Команди витримали і темп, і ритм, і боротьбу. “Оболоні” більше пощастило на один стандарт. І голи хороші забивалися, була така чоловіча боротьба. Я сказав хлопцям, що мені не соромно, тренерському штабу не соромно за їхню самовіддачу, готовність і футбольні аспекти”, – сказав головний тренер “Прикарпаття” Руслан Мостовий.

Наразі в активі “Прикарпаття” 13 очок. Команда перебуває на 14-й сходинці Першої ліги, випереджаючи команди із зони вильоту на п’ять очок.

Читайте також: В Івано-Франківську трапилися дві ДТП. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...