Поліція відшукала прикарпатця, який викрав автомобіль

Працівники поліції розшукали зловмисника, який викрав легковик в обласному центрі. За скоєне йому загрожує до 5 років позбавлення волі. До поліцейських звернувся 20-річний чоловік...

Працівники поліції розшукали зловмисника, який викрав легковик в обласному центрі. За скоєне йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

До поліцейських звернувся 20-річний чоловік та повідомив, що у нічну пору невідома особа викрала автомобіль “Hyundai Coupe”, який він припаркував неподалік будинку.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів та з’ясували, що до правопорушення причетний 23-річний мешканець приміського села, що поблизу Івано-Франківська. Зловмисник визнав вину, а викрадений автомобіль уже встиг розібрати на деталі.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину, на цей час щодо нього у суді розглядається справа за вчинення грабежу і розбою. Слідчі невдовзі повідомлять фігуранту про підозру, а суд обере запобіжний захід. Досудове розслідування за ч.1 Ст. 289 Кримінального кодексу триває.

Читайте також: Рятувальники надали допомогу по витягуванню тіла з колодязя

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...