На Прикарпатті ювенальні поліцейські задокументували факти продажу підліткам цигарок та алкоголю

Обидва випадки були виявлені під час профілактичного відпрацювання крамницями. Поліцейські склали протоколи на порушників, з неповнолітніми провели профілактичні бесіди. У магазині на території Коломийської...

Обидва випадки були виявлені під час профілактичного відпрацювання крамницями. Поліцейські склали протоколи на порушників, з неповнолітніми провели профілактичні бесіди.

У магазині на території Коломийської ТГ поліцейські задокументували, як 17-річний покупець безперешкодно придбав пачку цигарок. Цього ж дня працівники поліції в селищі Отинія викрили продавця, який продав 16-річному підліткові пляшку горілки.

На продавців-правопорушників поліцейські склали протоколи за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Прикарпатські ювенальні поліцейські вкотре звертаються до продавців та власників закладів торгівлі з закликом неухильно дотримуватися вимог законодавства України та не продавати дітям алкогольні напої та тютюнові вироби.

Цьогоріч поліцейські Прикарпаття зафіксували 27 випадків продажу тютюнових виробів, алкогольних, слабоалкогольних напоїв особам, що не досягнули 18 років.

“Відповідальність починається з кожного! Якщо ви стали свідком продажу заборонених товарів неповнолітнім, терміново повідомляйте на “102”, – застерігають правоохоронці.

May be an image of текст

Читайте також: На Прикарпатті патрульні виявили наркотики в нетверезого водія, який позбавлений права керування. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...