Господарська будівля, житловий будинок і сміття: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. Так 22 березня...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так 22 березня об 11:21 в селі Стецева Коломийського району виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем було знищено 0.2 т сіна, закопчено стіну стодоли. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок та стодолу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Пулюя виникла пожежа сміття в контейнерах на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:14 в селі Нижній Струтинь Калуського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі, однак рятувальникам вдалося вберегти житловий будинок від знищення вогнем. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:41 в місті Івано-Франківськ на вулиці Стуса виникла пожежа сміття на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: П’ята частина зразків води з криниць, джерел і свердловин на Франківщині не відповідає нормам

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...