На Снятинщині трапилася смертельна ДТП. ФОТО

Вчора, 22 березня, на Снятинщині сталась дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та 27 – річного пішохода. У результаті аварії потерпілий отримав тілесні ушкодження, несумісні...

Вчора, 22 березня, на Снятинщині сталась дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та 27 – річного пішохода. У результаті аварії потерпілий отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Про це інформує Поліція Івано-Франківської області.

Аварія сталась близько 21 години у селі Тулова, Снятинської територіальної громади. За попередньою інформацією слідства, 23-річний водій Skoda Octavia A5, мешканець Коломийського району, рухаючись дорогою державного значення Н-10, на неосвітленій ділянці дороги не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на 27-річного пішохода.

Останній рухався по проїзній частині дороги у темному одязі.Від отриманих травм потерпілий помер на місці пригоди.Водій освідуваний, він тверезий.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучено і доставлено на арештмайданчик. Досудове розслідування триває. Проводиться слідство.

Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР.

“Задля власної безпеки будьте помітними на дорозі у темну пору доби: носіть на одязі світловідбиваючі елементи чи вмикайте ліхтарик”, – йдеться у дописі.

Читайте також: На Франківщині в пожежі загинув чоловік

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...