Прикарпатка відзначила 95-літній ювілей

Вчора, 22 березня, свій 95-літній ювілей відсвяткувала найстарша жителька с. Креховичі Юстина Василівна Гуцул. Із цією визначною датою ювілярку привітали голова Брошнів-Осадської територіальної громади...

Вчора, 22 березня, свій 95-літній ювілей відсвяткувала найстарша жителька с. Креховичі Юстина Василівна Гуцул.

Із цією визначною датою ювілярку привітали голова Брошнів-Осадської територіальної громади Тарас Манорик та секретар селищної ради Лілія Козаровська.

Довгожительці вручили квіти, грошову премію та адресували щирі і теплі вітання. Бажали ювілярці міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та Господнього благословення, і з таким життєвим оптимізмом прожити ще багато років.

«Молюся щодня, а Бог чує мої молитви», – ділиться своїм рецептом довголіття Юстина Василівна.

Любов та Богдан Мельники організували для рідної людини справжнє свято, адже не кожному Господь дарує можливість зустріти такий поважний ювілей. Довгожительку щиро вітали рідні, друзі, сусіди і близькі. Квіти, подарунки і щирі привітання адресували найрідніші люди, які завжди поруч. Юстина Василівна щиро раділа гостям. Її погляд випромінював доброту та вдячність, а посмішка сяяла теплом.

Нелегкою була життя Юстини Василівни. Друга світова війна і національно-визвольні змагання загартували її до життєвих випробувань. Саме доброта і віра в Бога були джерелом її життєвої енергії. Ще у 90 років пані Юстина вишивала, а у 84 – працювала на грядці, з 14 до 75 років співала у церковному хорі. Юстина Василівна живе у оточенні люблячої дочки Люби та турботливого зятя Богдана.

Зараз у довгожительки уже 10 онуків, 16 правнуків та двоє праправнуків.

Юстина Гуцул щодня згадує рідну кровиночку, дорогу внучку Іринку , яка уже 11 років живе у Америці, і дуже її чекає. Рідні кажуть, що саме це і додає їй жаги до життя, заряджає оптимізмом.

“У Брошнів-Осадській ТГ підтримують добру традицію вітати довгожителів із 90- та 95-літтям, щоб дарувати увагу і турботу поважним ювілярам. Це чудова нагода подякувати довгожителям за їхній життєвий досвід, мудрість років, щирі молитви та невтомну працю”, – йдеться у дописі.

Читайте також: У мережі показали фото пробудження весни у Галицькому нацпарку. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...