У Калуші виконком збільшив розмір допомоги на поховання

23 березня виконавчий комітет Калуської міської ради затвердив новий розмір одноразової допомоги на поховання померлої особи. Така допомога виплачується з міського бюджету на поховання...

23 березня виконавчий комітет Калуської міської ради затвердив новий розмір одноразової допомоги на поховання померлої особи.

Така допомога виплачується з міського бюджету на поховання окремих категорій померлих, зокрема осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали і не були зареєстровані у центрі зайнятості як безробітні; осіб, які не мали права на отримання пенсії або державної соціальної допомоги або мали таке право, але за життя ним не скористалася й інших, пише “Калуш ФМ”.

За словами першої заступниці начальниці управління соціального захисту населення Калуської міськради Світлани Прубняк, розмір допомоги визначають відповідно до мінімальної вартості ритуальних послуг. А оскільки у січні цього року у Калуші підняли тариф на ритуальні послуги, то і вартість допомоги доцільно збільшити.

Якщо раніше ця допомога становила 1283 гривні, то відповідно до прийнятого рішення вона буде на рівні 1644 гривень.

Читайте також: Понад 20 мільйонів зірок: створили найбільш детальний знімок Чумацького шляху

Категорії
Життя
Новини
Loading...