Поліцейські розшукали прикарпатця, який побив неповнолітніх

Потерпілі – двоє хлопців з Івано-Франківська. Зловмисника, який після вчинення протиправних дій втік з місця події, поліцейські розшукали. Слідчі розпочали досудове розслідування та встановлюють...

Потерпілі – двоє хлопців з Івано-Франківська. Зловмисника, який після вчинення протиправних дій втік з місця події, поліцейські розшукали.

Слідчі розпочали досудове розслідування та встановлюють всі обставини.

20 березня до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від медиків, що за допомогою звернулися 14-річні франківці.

Працівники слідчо-оперативної групи та ювенальної превенції з‘ясували, що того ж вечора двоє підлітків перебували на одній із зупинок громадського транспорту.

За словами хлопців, до них підійшов незнайомий чоловік й вчинив конфлікт та наніс удар одному неповнолітньому в область голови, а іншому – в обличчя. Через декілька днів поліцейські встановили особу зловмисника та його місце знаходження.

Йдеться про 45-річного мешканця Опришівців, Івано-Франківсьської ОТГ. При спілкування зі слідчими чоловік свою вину визнав і пояснив, що перебував напідпитку.

Слідчі здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Франківські патрульні виявили нетверезого неповнолітнього водія. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...