Медведчуківський губернатор Бойчук очолює маніпуляції на виборах в 87 окрузі.

Медведчуківський губернатор Бойчук, щоб зберегти посаду очолює маніпуляції на виборах в Надвірній на 87 окрузі. Що ж відбувається на Івано-Франківщині? пише “Резонанс.UA“ Станом на ранок...

Медведчуківський губернатор Бойчук, щоб зберегти посаду очолює маніпуляції на виборах в Надвірній на 87 окрузі.

Що ж відбувається на Івано-Франківщині? пише “Резонанс.UA

Станом на ранок 31.03.21 підрахунки голосів на виборах до ВР у 87 окрузі зупинилися на позначці 67% бюлетенів. Згідно протоколів з ДВК на першому місці розмістився кандидат від Слуг Народу Вірастюк Василь з результатом 31, 3% голосів, відрив якого від інших кандидатів дуже швидко скорочувався під час підрахунку. Розрив з 7% наблизився до менше ніж 2%.

Паралельний підрахунок голосів по бюлетенях з мокрими печатками показав перемогу Олександра Шевченка. 2 екзитполи проведені на дільниці також віддали перемогу О.Шевченку. Мер Івано-Франківська Марцінків Руслан, який свого часу набрав більше 80% голосів мешканців Івано-Франківська на виборах мера, ще у вечері після виборів визнав перемогу Шевченка на 87 окрузі, попри те, що представник його політичної сили Кошулинський Р. також приймав участь у перегонах.

З достовірних джерел відомо, що намагаючись втриматись на посаді ставленик Медведчука та Белза – Бойчук А. ввів в оману самого кандидата Вірастюка, і той без доказової інформації визнав себе переможцем, а також Офіс президента, відзвітувавши про перемогу кандидата від Слуг народу, спричинивши патову ситуацію на виборчій дільниці і всіляко намагається перешкоджати підрахунку голосів. Дивним чином було оголошене мінування дільниці, а також зникнення голови ОТК Кашнікова Р. і ІТ спеціаліста з ОВК. Відсутність кворуму. Це все призвело до того, що ЦВК призначило нового голову та членів комісії та пішов з посади головний поліціант області.

Чи володіє президент Зеленський реальною картиною подій, що зараз відбувається на Прикарпатті та чи будуть кримінальні розслідування маніпулятивних дій губернатора на виборах побачимо незабаром…Надіємось, адже Президент постійно демонстрував і демонструє відстоювання справедливого демократичного виборчого процесу!

Категорії
Новини
Новини
Loading...