Поліцейські Прикарпаття виявили нетверезого водія з підробленими документами. ВІДЕО

Правоохоронці зупинили автомобіль за порушення ПДР, а ним керував водій у стані алкогольного сп`яніння та ще й з підробленими документами. Свою вину прикарпатець визнав....

Правоохоронці зупинили автомобіль за порушення ПДР, а ним керував водій у стані алкогольного сп`яніння та ще й з підробленими документами.

Свою вину прикарпатець визнав. На чоловіка складено адміністративні матеріали, а також йому загрожує кримінальна відповідальність за підробку документів, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вночі 31 березня на одній із вулиць Калуша працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль “Ауді А4” за порушення правил дорожнього руху – водій не увімкнув покажчик повороту.

При спілкуванні 26-річний калушанин мав явні ознаки алкогольного сп`яніння. Водій не заперечував, що сів за кермо напідпитку. Драгер показав 1,65 проміле, тому на нього складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

Крім того, посвідчення водія правопорушника мало ознаки підробки, тому патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Водій розповів, що купив посвідчення в інтернет-мережі. Правоохоронці вилучили документ та відправили на експертизу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Таким чином, власнику автомобіля загрожує до 2 років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: В Івано-Франківську можуть запрацювати два ринки

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...