У Франківську медзаклади отримали лікарняні листки

Центр первинної медичної та консультативно діагностичної допомоги в Івано-Франківську отримав бланки листків непрацездатності для обміну попередньо отриманих довідок про непрацездатність. Про це інформують на Facebook-сторінці Центру....

Центр первинної медичної та консультативно діагностичної допомоги в Івано-Франківську отримав бланки листків непрацездатності для обміну попередньо отриманих довідок про непрацездатність.

Про це інформують на Facebook-сторінці Центру.

Для того, аби отримати лікарняний листок, франківцям потрібно звернутися до свого лікаря, який видавав бланк довідки. Оригінал неушкодженої виданої довідки треба віддати лікарю. Якщо довідку втратили, то її варто поновити. Як повідомляють у медзакладі, це займе час та перенесе обмін на кінець черги.

“Обмін довідок проводитимуть посписково, в наступальному порядку, відповідно до записів у журналі, починаючи з довідки № 1. Обмін довідок на бланки листків непрацездатності проводиться з дотриманням нормативно-правової бази та потребує певного часу, враховуючи епідемічну ситуацію та навантаження на медичних працівників”, – йдеться у повідомленні.

На сьогодні кількість довідок у медичному центрі, що підлягають обміну, становить 8 736.

Читайте також: На ще одній дільниці 87 округу недорахувались бюлетенів

Категорії
Життя
Новини
Loading...