У Калуші розшукують розповсюджувачів наркотиків, які торгують через Telegram

2 квітня поліцейські викрили прикарпатця, який придбав наркотичні речовини через мобільний додаток Telegram у чат-ботах. На одній із вулиць в Калуші поліцейські помітили чоловіка,...

2 квітня поліцейські викрили прикарпатця, який придбав наркотичні речовини через мобільний додаток Telegram у чат-ботах.

На одній із вулиць в Калуші поліцейські помітили чоловіка, який поводився підозріло, при спілкуванні з правоохоронцями нервував. При поверхневій перевірці у 40-річного мешканця Рожнятівщини правоохоронці виявили так звану «закладку» (поліетиленовий зіп-пакет із вмістом порошкоподібної речовини, ззовні схожої на амфетамін), повідомляє пресслужба Нацполіції в області.

Чоловік зізнався, що придбав заборонені речовини через мобільний додаток в Telegram. Після оплати йому надіслали координати, де знаходилась «закладка».

Наркотичний засіб вилучено та відправлено на експертизу.

Наразі поліцейські встановлюють та розшукують розповсюджувачів наркотичних засобів. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: Гуцул-месник розстріляв чорних лісорубів – самосуд на Прикарпатті. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...