На Благовіщення в Україні – холодна погода з дощами та мокрим снігом

В Україні у середу, 7 квітня, майже у всіх регіонах очікуються опади у вигляді дощу чи мокрого снігу. Температура вдень 1-6° тепла, у Карпатах...

В Україні у середу, 7 квітня, майже у всіх регіонах очікуються опади у вигляді дощу чи мокрого снігу. Температура вдень 1-6° тепла, у Карпатах до 7° морозу, але в південних областях – до 15° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пише “Укрінформ”.

«7 квітня хмарно. У південних, східних та Дніпропетровській областях помірні, місцями значні дощі; температура вночі 2-7° тепла, вдень 10-15°. На решті території опади переважно у вигляді мокрого снігу, подекуди налипання мокрого снігу, вдень у центральних областях місцями значні опади; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла», – йдеться в повідомленні.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у південних, східних, вдень і в центральних областях пориви 15-20 м/с.

В Карпатах вночі помірний, вдень невеликий сніг; вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.

У наступні два дні, 8-9 квітня, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода. У четвер, 8 квітня, у східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях та в Криму невеликі дощі; на решті території країни невеликий мокрий сніг та дощ, вночі у західних, вдень у більшості південних та центральних областей, 9 квітня в Україні без опадів.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у західних областях 0-5° морозу (8 квітня у східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях та в Криму 1-6° тепла); вдень 5-10° тепла, 9 квітня у південних та центральних областях 8-13°.

В Карпатах 8 квітня невеликий сніг, 9 квітня без опадів; температура вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

Упродовж 10-11 квітня в Україні, за прогнозами синоптиків, буде без опадів, лише вдень 11 квітня у східній та південно-східній частині невеликі дощі, місцями грози. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу; вдень 10 квітня 8-14° тепла, 11 квітня 10-16°.

Читайте також: Християни східного обряду святкують Благовіщення

Категорії
Життя
Новини
Loading...