З Благовіщенням – найліпші привітання зі святом у віршах, прозі та листівках

Сьогодні, 7 квітня, православні християни святкують Благовіщення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії – одне із найголовніших свят у церковному календарі. Благовіщення означає “блага”...

Сьогодні, 7 квітня, православні християни святкують Благовіщення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії – одне із найголовніших свят у церковному календарі.

Благовіщення означає “блага” або “добра” звістка. Свято встановлене на згадку про подію, коли Діві Марії явився архангел Гавриїл і повідомив їй благу новину – що вона стане матір’ю сина Божого Ісуса Христа, пише “Уніан”.

Як описує євангеліст Лука, ангел з’явився Марії й промовив: “Радуйся Благодатна! Господь з Тобою! Благословенна Ти між жонами”. Скорившись волі Божій Марія відповіла: “Ось я, раба Господня, нехай буде мені згідно зі словом

З Благовіщенням – віршовані привітання та листівки:

***

З Благовіщенням вітаю. 

Миру вам в душі бажаю, 

Адже в цей день Гавриїл 

Марії Діві сповістив, 

Що буде син її від Бога, 

Й така її тепер дорога.

**

Радісних звісток,

Миру й добра

В свято чудове

Зичу вам я.

Міцного здоров’я,

Сонця й весни,

Любові, надії,

Віри й краси!

З Благовіщенням!

***

Хай Благовіщення-свято, 

Наповнить наші серця 

Любов’ю до ближнього свого, 

Щирою вірою у творця! 

Миру у наші домівки, 

Спокою в душі людські, 

Здоров’я міцного – 

Як у ліщини-горішки, 

Щоб задуми збулись усі!

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці / fakty.com.ua

***

Сьогодні в це святе, світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, я хочу побажати всім міцної віри, тепла в домі, душевного спокою і благочестивих думок! Нехай навколо вас завжди панує тільки мир і процвітання, а всі біди обходять вашу сім’ю та рідних стороною!

***

Вітаю тебе з Благовіщенням і хочу побажати ніколи не сумувати, не перейматися через дрібниці, цінувати своїх близьких і частіше тішити їх благими звістками. Нехай настрій буде відмінним, а душа співає від радості й передбачення приємних подій!

Читайте також: Гривня продовжує зміцнюватися до долара

Категорії
Життя
Новини
Loading...