У Калуші хочуть відновити роботу стрілецького тиру. ФОТО

Керівництво Калуської міської територіальної громади провело 6 квітня виїзну нараду у тирі ліцею №10 та приміщенні тиру на стадіоні «Хімік». Нарада відбулася з метою...

Керівництво Калуської міської територіальної громади провело 6 квітня виїзну нараду у тирі ліцею №10 та приміщенні тиру на стадіоні «Хімік».

Нарада відбулася з метою вивчення питання, порушеного головою Громадської спілки «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України імені Романа Шухевича» Олександром Соколовським щодо відновлення приміщення тиру  на стадіоні «Хімік» і використання його за призначенням, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

У нараді взяли участь перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступник міського голови Надія Гуш, секретар міської ради Віктор Гільтайчук та начальник управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайло Клим.

Спершу учасники наради відвідали тир, який розташований у підвальному приміщенні ліцею №10. Директор ліцею Тетяна Федорів та викладач предмету «Захист України» Богдан Когут показали приміщення тиру і навчального кабінету поряд з ним, а також розповіли про можливі варіанти облаштування приміщення для зберігання малокаліберної і пневматичної зброї.

Приміщення тиру на стадіоні «Хімік» учасникам наради показав його начальник Володимир Мандрик.

За результатами наради дано доручення управлінню освіти міської ради та управлінню в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту детально вивчити нормативно-правові та фінансові аспекти облаштування стрілецького тиру з можливістю стрільби з малокаліберної зброї.

Переймати досвід щодо функціонування тиру калушани збираються у рогатинців, де тир до цього часу успішно працює.

Читайте також: З Благовіщенням – найліпші привітання зі святом у віршах, прозі та листівках

Категорії
Життя
Новини
Loading...