В Івано-Франківську виявили три факти незаконного обігу наркотиків. ФОТО

Три факти, можливо, незаконного обігу наркотиків виявили патрульні за минулу зміну. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції області. Перший випадок мав місце на...

Три факти, можливо, незаконного обігу наркотиків виявили патрульні за минулу зміну.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

Перший випадок мав місце на вулиці Василіянок: під час поверхневої перевірки у 34-річного чоловіка, який підозріло себе поводив, поліцейські виявили речовину зеленого кольору, ймовірно наркотичного походження.

Другий, схожий випадок, патрульні зафіксували на вулиці Карпатській. Двоє невідомих, помітивши патрульних, помітно занервували та різко змінили напрямок руху. Інспектори громадян зупинили та провели поверхневу перевірку осіб. У одного з них патрульні виявили 1 згорток, з речовиною схожою на наркотичну, а в іншого – 3 таких згортки.

І третій випадок на вулиці Бандери. Інспектори зупинили автомобіль ВАЗ за порушення ПДР, 34-водій перебував з ознаками наркотичного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у водія згорток з можливими наркотиками.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 ( Керування в стані сп’яніння) КУпАП та в усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу.


Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини оперативно затримали зловмисника на крадіжці. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...