Прикарпатські надзвичайники нагадали мешканцям краю правила пожежної безпеки в екосистемах та побуті

Громадяни продовжують активну боротьбу за чистоту своїх присадибних ділянок, обираючи найчастіше метод спалювання сухої рослинності та сміття. Про наслідки такого легковажного ставлення до власної...

Громадяни продовжують активну боротьбу за чистоту своїх присадибних ділянок, обираючи найчастіше метод спалювання сухої рослинності та сміття.

Про наслідки такого легковажного ставлення до власної безпеки та довкілля не втомлюються попереджати працівники ДСНС.

Пожежі, що виникають внаслідок господарської діяльності людей, можуть стати також і причиною знищення майна, адже при сильних поривах вітру вогонь у лічені хвилини перекидається на споруди та будівлі розташовані поруч. Тож, аби запобігти виникненню масштабних загорянь, рятувальники постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Так, 8 квітня Снятинські рятувальники провели профілактичні бесіди з мешканцями села Іллінці. Фахівці ДСНС звернули увагу громадян на дотримання правил пожежної безпеки як в побуті, так і на відкритих територіях, закликали господарів бути вкрай обережними під час використання відкритого вогню на територіях власних домоволодінь.

А богородчанські рятувальники взяли участь в засіданні сесії сільської ради Дзвиняцької територіальної громади, на якій було доведено стан пожежної та техногенної безпеки в населених пунктах територіальної громади, а також наголошено на важливості запобігання виникненню пожеж в житловому секторі та екосистемах та на відповідальності за спалювання сухої рослинності або її залишків.Загалом, така профілактична діяльність добре себе зарекомендувала, тож рятувальники щиро сподіваються на зниження кількості займань на території області.

Читайте також: На Прикарпатті ремонтують дорогу Н-09 Мукачево-Львів у напрямку Надвірної. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...