Долинські рятувальники провели профілактичні рейди в селах Новичка та Оболоня. ФОТО

Щорічно з приходом теплих весняних днів вогнеборцям доводиться боротися зі зростанням кількості пожеж сухої трави, листя та інших рослинних залишків. Про це інформують у...

Щорічно з приходом теплих весняних днів вогнеборцям доводиться боротися зі зростанням кількості пожеж сухої трави, листя та інших рослинних залишків.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Тож, аби запобігти таким випадкам рятувальники спільно з Сектором оперативного реагування Долинської територіальної громади провели рейд у селах Новичка та Оболоня.

Мета заходу – нагадати громадянам про заборону спалювання залишків рослинності. Мешканцям сіл вкотре наголосили про заборону спалювання сухої рослинності та сміття, адже за умов сухої погоди навіть від кинутого недопалку або сірника, чи залишеного без нагляду багаття може статися пожежа.

Також фахівці та наголосили, що набув чинності Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки». Всім співрозмовникам рятувальники вручили тематичні листівки.

Читайте також: У Франківську презентували міжнародний культурний проєкт. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...