За побиття пенсіонерки та крадіжку м’яса, штанів і 170 грн прикарпатцям дали понад 6 років тюрми

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок двом неодноразово судимим чоловікам, які пограбували будинок пенсіонерки і побили жінку. 1 листопада 2019 року близько 22 години обвинувачені...

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок двом неодноразово судимим чоловікам, які пограбували будинок пенсіонерки і побили жінку.

1 листопада 2019 року близько 22 години обвинувачені проникли в приміщення житлового будинку потерпілої, що знаходиться у селі Милування Тисменицької ОТГ.

Користуючись тим, що потерпіла  похилого віку, висловлюючи погрози фізичною розправою,  чоловіки почали вимагати негайної видачі грошей.

У свою чергу, потерпіла  просила залишити її будинок, однак  один з чоловіків завдав жінці принесеним з собою дерев`яним бруском  чотири удари в область голови та живота. Також змусив жінку сидіти в кріслі та не рухатися. У цей час  напарник , відшукував у будинку цінні речі та гроші.

Обвинувачені відкрито викрали майно потерпілої: гроші в сумі 170 гривень, сире м`ясо вагою 6,280 кг., вартістю 630 гривень та спортивні штани чорного кольору, вартістю 128,25 гривень.

У вчиненому кримінальному правопорушенні обвинувачені розкаялися і просили їх суворо не карати.

Суд  ухвалив визнати чоловіків винними і засудити згідно ст.70 ч.4 КК України за сукупністю злочинів шляхом часткового складання призначених покарань за цим вироком та за вироком Тисменицького районного суду від 28.01.2021 року по справі №352/178/17 і остаточно призначити покарання – 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники ліквідували пожежу сухої трави біля залізничної колії

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...