Діти та вчителі Станькової висадили понад 3000 дубів. ФОТО

Лісівники ДП «Калуський лісгосп» долучились до міжнародного екологічного проєкту «Озеленення планети», який об’єднав людей не лише із усіх куточків України, а й далеко за...

Лісівники ДП «Калуський лісгосп» долучились до міжнародного екологічного проєкту «Озеленення планети», який об’єднав людей не лише із усіх куточків України, а й далеко за її межами.

Головною метою акції є привернення уваги суспільства до найбільшої проблеми століття — глобальної зміни клімату, інформують “Вікна”.

Окрім працівників підприємства, до акції активно долучилися голова Верхнянської ОТГ Михайло Маліборський, староста села Станькова Марія Зомчак, учні та вчителі місцевої школи та жителі села.

Учасники акції цього дня створили у Довго-Войнилівському лісництві лісові культури на площі 1,0 га та висадили понад 3000 сіянців дуба звичайного.

Для лісівників висаджування дерев — звична справа, професійний обов’язок. Та проведення подібних акцій дає можливість кожному бажаючому зробити свій внесок у благородну місію — озеленення України. ДП “Калуський лісгосп” дякує всім, хто долучився до посадки дерев.

Читайте також: Гараж, альтанка та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Категорії
Життя
Новини
Loading...