У Пійлі та Довгому-Калуському відбулися весняні толоки. ФОТО

У селах Калуської громади відбулися весняні толоки з прибирання. Про прибирання в Пійлі розповіла депутатка Калуської мської ради Оксана Савчук. За її словами, за допомогою жителів...

У селах Калуської громади відбулися весняні толоки з прибирання.

Про прибирання в Пійлі розповіла депутатка Калуської мської ради Оксана Савчук. За її словами, за допомогою жителів нашої громади зроблено величезний об’єм роботи. Було прибрано цвинтар, територію від озера до села, берег річки Чечви та новобудову, інформують “Вікна”.

Толоку планують продовжити наступного тижня в суботу, 17 квітня:

“Прошу долучатися, нехай територія Нашої громади до Великодніх свят буде чистою і прибраною! Свято близько!” — закликає Оксана Савчук.

Цього ж дня в Довгому-Калуському за ініціативи й допомоги старости громади Галини Гелеги також відбулася толока, розповіла депутатка Калуської міської ради Ірина Павлів. До благородної справи поліпшення стану довкілля долучилася значна кількість жителів села, активною була молодь. Працювали завзято й добросовісно, тому прибрали всі заплановані локації: церковне подвір’я, територію сільського кладовища, вздовж Млинівки, біля каплиці, Народного дому та стихійного сміттєзвалища, що знаходиться поблизу моста. Потрудилися на славу!, каже народна обраниця.

“Хай такі толоки стануть традиційними, бо тільки завдяки спільним зусиллям, згуртованості та злагодженій праці ми зробимо своє село красивим і затишним. Недарма ж народна приказка каже, що гуртом і гори легше звернути”, — переконана Ірина Павлів.

Читайте також: 12 квітня у Калуші завершився опалювальний сезон

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...