Господарський комплекс, літня кухня і сміття: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 14 квітня о 07:17 в селі Рунгури...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 14 квітня о 07:17 в селі Рунгури Коломийського району виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено приміщення стодоли, стайні, пошкоджено крівлю, господарський реманент. На пожежі було врятовано господарську споруду та житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:03 в місті Івано-Франківськ на вулиці Мазепи виникла пожежа побутового сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 квітня о 00:17 в місті Івано-Франківськ на вулиці Тичини виникла пожежа дерев’яних піддонів на відкритій території поблизу промислового ринку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 04:48 в селі Підгір’я Івано-Франківського району виникла пожежа приміщення будівлі літньої кухні. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття. Вогнеборцям вдалося врятувати житловий будинок, приміщення літньої кухні та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: У Коломиї триває реконструкція музею писанки. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...