Житловий будинок, суха трава і сміття: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 15 квітня о 17:10 в селі Тустань...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 15 квітня о 17:10 в селі Тустань Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем було знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:50 в селі Драгомирчани Івано-Франківського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем було знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:38 в місті Івано-Франківськ на вулиці Національної Гвардії виникла пожежа побутового сміття в недіючій одноповерховій будівлі. Вогнем було знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:45 в селищі міського типу Вигода Калуського району виникла пожежа зовнішньої стіни житлового будинку. Вогнем пошкоджено зовнішню стіну. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 квітня о 02:38 в місті Калуш на вулиці Дзвонарській виникла пожежа вхідних дверей та металопластикових ролет в приміщення ювелірного магазину. Вогнем було пошкоджено вхідні двері та ролети на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Прикарпатті двох дітей забрали із сім’ї

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...