На Прикарпатті побили 16-річного хлопця

За фактом побиття 16-річного мешканця Верховинщини розпочато кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини події. 14 квітня до Верховинського районного відділення поліції надійшло повідомлення від...

За фактом побиття 16-річного мешканця Верховинщини розпочато кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

14 квітня до Верховинського районного відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ про те, що до них звернувся неповнолітній з тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група поліції.

Слідчі в той же день розпочали досудове розслідування, опитали потерпілого, який спершу відмовлявся надати будь-яких персональних даних, розшукали матір.

Поліцейські попередньо встановили, що напередодні неповнолітній разом із товаришами відпочивали в орендованому будинку на Верховинщині.

Під час розпивання спиртного між 21-річним чоловіком та 16-річним потерпілим виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході якої старший наніс декілька ударів неповнолітньому, який в обід самостійно звернувся до лікувального закладу.

Слідчі встановили учасників та свідків конфлікту та опитують їх. Також правоохоронці встановили і опитують ймовірного зловмисника, який наніс тілесні ушкодження потерпілому.

На цей час неповнолітнього перевели в обласну дитячу клінічну лікарню. Призначено ряд судово-медичних експертиз, після закінчення яких буде надано висновок щодо ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...