У Центрі паломника «Симеон Лукач» лунала особлива молитва Хресної Дороги. ФОТО

Вчора, 18 квітня, в Центрі паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня Богородчанського району, відбулися урочисті богослужіння. Про це інформують на сторінці Центр Паломника...

Вчора, 18 квітня, в Центрі паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня Богородчанського району, відбулися урочисті богослужіння.

Про це інформують на сторінці Центр Паломника “Симеон Лукач” УГКЦ с. Старуня.

Як і попереднього місяця, молитва розпочалася із Хресної Дороги, під час якої вірні мали нагоду роздумувати над хресним шляхом, муками і розп‘яттям нашого Божественного Спасителя.

Молитву очолив о. Володимир Лукашевський – відповідальний за медійний розвиток Центру паломника, разом із о. Ярославом Середюком – адміністратором храму святих апостолів Петра і Павла.

Молитва та розважання цієї Хресної Дороги були надзвичайно особливими, адже вони були укладені словами Святого Письма. Тематично вибрані тексти переплітали Старий і Новий Заповіти та розкривали справжню суть Христової Жертви.

Після пройденого Хресного шляху всі повернулися до місцевої святині, де розпочалася Божественна Літургія св. Василія Великого. В часі спільної молитви кожен охочий міг приступити до Святого Таїнства Покаяння.

Після спільної молитви о. Ярослав Середюк подякував всім, хто долучився до богослужінь, та закликав й надалі відвідувати Центр паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня.

Читайте також: Ліцеїсти реаліовують проєкт «Голинь без сміття». ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...