Прикарпатські поліцейські задокументували факт перевезення краденої деревини. ФОТО

Вантажівку, що перевозила лісопродукцію без відповідних дозвільних документів, виявили надвірнянські правоохоронці. Водій транспортного засобу не зміг пояснити правомірність перевезення деревини. Слідчі вилучили транспортний засіб...

Вантажівку, що перевозила лісопродукцію без відповідних дозвільних документів, виявили надвірнянські правоохоронці.

Водій транспортного засобу не зміг пояснити правомірність перевезення деревини. Слідчі вилучили транспортний засіб і лісоматеріали та здійснюють досудове розслідування.

Минулих вихідних працівники сектору реагування патрульної поліції Надвірнянського районного відділу поліції в селі Перерісль зупинили автомобіль “КАМАЗ”. Кузов вантажівки був заповнений деревиною породи бук.

Правоохоронці одразу викликали на місце правопорушення слідчо-оперативну групу.

На зображенні може бути: просто неба

Під час перевірки 29-річний водій надав поліцейським товарно-транспортну накладну, яка не відповідала лісопродукції на автомобілі. Чоловік пояснив, що перевозив колоди на прохання підприємця. Слідчими вилучено лісопродукцію та транспортний засіб і поміщено на територію відділу поліції. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії, щодо виявлення місця зрубаної деревини.

За фактом крадіжки передбаченої за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України розпочато кримінальне провадження.

“Поліція Прикарпаття звертається до громадян, якщо ви стали свідком незаконної вирубки та перевезення деревини телефонуйте на лінію “102” для негайного реагування на правопорушення”, – закликають правоохоронці.

Читайте також: Прикарпатця оштрафували на 170 гривень за те, що погрожував зламати ніс дружині

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...