Щоб захистити сторінку в facebook від блокування Кремлем, потрібно лише змінити мову інтерфейсу

Як часто ми читаємо, що сторінки відомих українських активістів, блогерів і політиків блокуються за інформацію про терористів, яка не подобається Москві. Все лише тому,...

Як часто ми читаємо, що сторінки відомих українських активістів, блогерів і політиків блокуються за інформацію про терористів, яка не подобається Москві.

Все лише тому, що адміністрація російськомовного сегменту facebook знаходиться в Москві, а вихід з даної ситуації простіший ніж здається, просто потрібно поміняти мову.
Про це, посилаючись на сторіночку Сергія Наумовича в facebook, повідомляє OnPress.info.
«Друзі! Поспілкувався сьогодні ранком з одним дуже поважним і обізнаним у Фейсбуці людиною, який повідомив мені цікаві подробиці функціонування соціальної мережі. Виявляється, якщо ви хочете, щоб вас обслуговував не московський офіс ФБ, а будь-який інший – просто поміняйте мову в налаштуваннях на відповідну. На будь яку зрозумілу вам: польська, німецька, англійська і т.д. Пам’ятайте, що український, білоруський і т. д. – обслуговується в Москві. За все те, що блокують москвичі, не блокують інші адміни. Я раніше думав, що акаунт прикріплюється до московського сегменту адмінів ФБ, якщо він був створений з ip-адреси країн СНД», але виявляється, що ні! Від ip-адреси взагалі ніяк не залежить! Взагалі!
Я собі поміняв на English (US).
До речі, український офіс таки створюється, але повільно. Сподіваюся, що скоро відкриють», – написав блогер.

Категорії
Життя
Новини
Loading...