Калуська районна лікарня може повністю перейти громаді міста. ВІДЕО

Калуська районна рада готова передати свою частку статутного капіталу комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області» у комунальну...

Калуська районна рада готова передати свою частку статутного капіталу комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області» у комунальну власність міській територіальній громаді.

Калуська районна рада підготувала угоду про взаємодію та партнерство в галузі охорони здоров’я між Калуською районною радою та територіальними громадами Калуського району щодо надання доступних і якісних медичних послуг для мешканців Калуського району у Калуській ЦРЛ, що на Медичній, 6.

“Районна рада передає приміщення і установу Калуській міській раді, а також ту частку, яка належить їй на сьогодні, а відповідно міська рада забезпечує однаковий доступ, однаковий рівень обслуговування для всіх жителів Калуського району”, – повідомив Михайло Лаврів, голова Калуської районної ради.

У процесі партнерства Калуська міська і Калуська районна ради зобов’язуються будувати свої взаємовідносини на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості. Тепер угоду повинні погодити депутати Калуської районної ради. Чергова сесія відбудеться 23 квітня.

Деталі – у сюжеті РАІ:

Категорії
Життя
Новини
Loading...