Окупанти за добу тричі зривали “тишу” на сході України, поранений боєць ЗСУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил впродовж минулої доби, 26 серпня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, український військовослужбовець зазнав...

У районі проведення операції Об’єднаних сил впродовж минулої доби, 26 серпня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, український військовослужбовець зазнав поранення.

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, поблизу населеного пункту Оріхове окупанти вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів, а біля Авдіївки обстрілювали позиції українських військових з мінометів 82-го калібру.

Крім того, у районі Новолуганського російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний, – повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що на обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Категорії
Новини
Новини
Loading...