На Прикарпатті відбувся обласний форум лідерів учнівського самоврядування. ФОТО

У понеділок,18 листопада, в Тлумацькому районі на базі Обертинського ліцею було проведено обласний форум лідерів учнівського самоврядування. Головною метою зібрання лідерів стали вибори голови...
У понеділок,18 листопада, в Тлумацькому районі на базі Обертинського ліцею було проведено обласний форум лідерів учнівського самоврядування.

Головною метою зібрання лідерів стали вибори голови обласної ради старшокласників на 2019-2020 роки. Ним стала Беус Каріна – голова міської ради учнівського самоврядування міста Івано-Франківська, учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 Івано-Франківської міської ради.  Обласною радою старшокласників погоджено структуру учнівського самоврядування, а також затверджено план роботи на рік, інформують у прес-службі Івано-Франківської ОДА.     

У рамках форуму лідерів ознайомлено із діяльністю громадських організацій області, Івано-Франківського обласного дитячо-юнацького пластового центру, презентовано діяльність рад старшокласників Тлумацького, Снятинського та Рогатинського районів.

Для координаторів органів учнівського самоврядування проведено тренінг «Лідер. Мотиватор. Успіх» і тайм-менеджмент: алгоритм побудови життєвої стратегії лідера.

Завершенням форуму стала екскурсія до Замку Злати, де відбувся майстер клас «Мамин рушничок», а також флешмоб з учасниками форуму.

Читайте також: Магія світанку: Фотохудожник зазняв ранковий Франківськ з висоти пташиного польоту. ФОТОРЕПОРТАЖ

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...