Прикарпатські тхеквондисти ініціювали патріотично-спортивний рекорд

Тхеквондисти з трьох областей України утворили спортивний рекордний тризуб України. Ініціював це дійство тренер івано-франківської ГО ЦПЧ “Золотий Дракон” Ігор Йосипів. Цього року в...

Тхеквондисти з трьох областей України утворили спортивний рекордний тризуб України. Ініціював це дійство тренер івано-франківської ГО ЦПЧ “Золотий Дракон” Ігор Йосипів.

Цього року в акції взяли участь 69 тренерів та спортсменів федерації тхеквондо (ВТФ) України, а також батьків юних рекордсменів, пише “Суспільне”.

Минулого року учасників було 53, розповів Ігор Йосипів.

Він каже: “Ми виховуємо дітей у патріотичному дусі. Тому робимо щорічні символічні заходи до Дня Незалежності України. Ми з’їжджаємося з різних областей нашої держави, і в мене виникла ідея, щоб наші вихованці частіше вдягали вишиванки і робили такі флешмоби”.

Цього року до встановлення чергового спортивно-патріотичного рекорду долучилися команди “Nam Team” (м. Київ), яку тренують Анна Сорока та Фаррух Карієв, вінницькі “Акула” під керівництвом тренера Михайла Галагана та “Сенсей”, яку тренує Аліна Новинюк.

Наступного року організатори планують запросити представників Киги рекордів України, щоб офіційно зафіксувати черговий рекорд.

Читайте також: Калуська художниця дає речам друге дихання. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...