В повній бойовій готовності: На Франківщині тривають військові навчання

Бойова стрільба з місця та в русі. На базі військової частини Нацгвардії на Прикарпатті систематично проводять навчання снайперів, кулеметників та гранатометників. Цього разу свої...

Бойова стрільба з місця та в русі. На базі військової частини Нацгвардії на Прикарпатті систематично проводять навчання снайперів, кулеметників та гранатометників.

Цього разу свої професійні навички вдосконалювали екіпажі БТР.

“В даний час ми можемо спостерігати, що на території нашої частини на військовому стрільбищі проводяться збори з екіпажами БТР. В ході даних занять військовослужбовці мали змогу бойові стрільби. Першу вправу бойових стрільб з місця та шосту вправу – в русі. Кожен військовослужбовець мав змогу відпрацювати вміння володіння довіреною зброєю. В черговий раз гвардійці виконали вправи чітко, впевнено, показали свій професіоналізм”, – розповів Олександр Чухно, командир взводу забезпечення навчального процесу В/Ч 3072.

Такі навчання стануть в нагоді при виконанні бойових завдань. Навчання на військовому полігоні проводять згідно плану бойової підготовки, – , повідомляє ОТБ “Галичина”.

Читайте також: Автошляхи Прикарпаття готують до зимової експлуатації

Категорії
Життя
Новини
Loading...