На в’їзді до Тисмениці освятили та встановили новий Хрест. ФОТО

Чин освячення хресного знамення здійснив Митрополит Володимир. У неділю, 3 січня, на в’їзді до міста Тисмениця, відбулося освячення та встановлення нового Хреста. За словами...

Чин освячення хресного знамення здійснив Митрополит Володимир.

У неділю, 3 січня, на в’їзді до міста Тисмениця, відбулося освячення та встановлення нового Хреста. За словами Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Владики Володимира Війтишина, який освячував хресне знамення, аби мати щоденне благословення та жити щасливо, слід вести християнський спосіб життя та завжди пам’ятати про Бога у своїх молитвах, інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

“Кожен християнин своїми вчинками та працею повинен прославляти Бога, молитися, допомагати ближнім та повсякчас пам’ятати про хрест нашого Господа”, – наголосив Митрополит Володимир.

В освяченні нового хресного знамення взяли участь о. Роман Микієвич, о. Володимир Гринишин та інші місцеві душпастирі, а також представники влади, парафіяни тисменицьких храмів та гості.

На завершення о. Роман Микієвич висловив сподівання, що на місці, де зараз відбулося освячення хреста, незабаром вируватиме повнокровне парафіяльне життя.

Читайте також: На Калущині завершують будівництво мосту через річку Луква. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...