На Калущині завершують будівництво мосту через річку Луква. ФОТО

Завершується капітальний ремонт мосту через річку Луква у селі Боднарів на км 82+881 автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига. Основні...

Завершується капітальний ремонт мосту через річку Луква у селі Боднарів на км 82+881 автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига. Основні роботи виконані: зокрема влаштовано проїзну частину, мосту з підходами, бар’єрне та перильне огородження, укріплення конусів мосту.

На завершенні – формування підходів до мосту з боку Івано-Франківська. Дорога на цій ділянці (майже 1 км) розширена для влаштування трьох смуг руху транспорту, розчищені та укріплені габіонними ящиками узбіччя, влаштовано дренаж і водовідвідні лотки. Габарити мосту: довжина проїзної частини – 54 м, ширина – 15 м, два тротуари по 1,5 м, три прогони по 18 м., інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Довідково:

Рік початку будівництва мосту – 2006-й.

У 2006 – 2010 роках влаштовано опори та прогонову будову лівої частини мосту. У зв’язку з відсутністю фінансування у 2010 році роботи припинено.

У лютому 2020 року відновлено роботи з капітального ремонту довгобуду. 

Підрядна організація – ТОВ «ПБС».

Контроль за дотриманням технологічного процесу здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.
Авторський нагляд — Івано-Франківський відділ ДП «УКРДІПРОДОР».
Технічний нагляд — ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія» та ДП «Дорожній контроль якості».

Читайте також: Циклон Ahmet принесе в Україну дощ та мокрий сніг

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...