Циклон Ahmet принесе в Україну дощ та мокрий сніг

Циклон Ahmet 5 січня підійде до України з південно-західного боку Європи і принесе опади. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, пише “Укрінформ”. “Циклон на ім’я Ahmet...

Циклон Ahmet 5 січня підійде до України з південно-західного боку Європи і принесе опади.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, пише “Укрінформ”.

“Циклон на ім’я Ahmet у вівторок підійде в Україну з південно-західного боку Європи. Тому завтра опади передбачаються в західних областях України, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, ввечері в Житомирській, Київській та Черкаській областях. На решті території України істотні опади – навряд чи. Буде йти переважно дощ, при наближенні температури до нижчих значень можливий місцями мокрий сніг “, – написала Діденко.

“З огляду на, що поки температура повітря особливо знижуватися не хоче, у дощу буде набагато більше шансів, ніж у снігу”, – повідомила вона.

За словами синоптика, завтра в більшості областей максимальна температура складе 1-5 градусів вище нуля. На сході країни буде менш тепло – від 0 до +3 градусів. Найтепліше буде в західних і південних областях – +4 +9 градусів.

Вона також повідомила, що 5-го січня максимальна температура повітря у більшості областей України становитиме +1+5 градусів, на Сході 0+3 градуси, в західній частині та на Півдні +4+9 градусів.

Невеликий дощ чи мокрий сніг ймовірні завтра ввечері.

“На Святвечір буде вогко, хмарно, на Різдво в Україну прискаче черговий циклон, який принесе опади, дощ та мокрий сніг, а також посилення вітру. Невеликий мороз, проте більше у нічні години, з’явиться вихідними та на початку наступного тижня, ближче до Маланки-Василя”, – написала Діденко.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатець створює гуцульське народне взуття. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...