Львівське сміття у Франківську з висоти птшиного польоту.ФОТО

Україна уже рік напружено спостерігає за розвитком ситуації навколо львівського сміття. Цього року його таємно у великих кількостях почали вивозити  на Прикарпаття.  На фото видно...

Україна уже рік напружено спостерігає за розвитком ситуації навколо львівського сміття. Цього року його таємно у великих кількостях почали вивозити  на Прикарпаття. 

На фото видно маштаби екологічної катастрофи поблизу с. Микитинці.

Як повідомлялось раніше, серед стихійного сміттєзвалища у Микитинцях виявили газети та чеки із львівською адресою.

На пунктах в’їзду до Івано-Франківської області Національна поліція перевірятиме вантаж великогабаритних автомобілів, щоб зупинити ввіз львівського сміття на Прикарпаття, організувавши пости на автошляхах.

До слова, раніше йшлося про те, що Львівське сміття вивозитимуть до Києва, щоб утилізувати на столичному сміттєспалювальному заводі “Енергія”. На початку липня виконком Коломийської міськради ухвалив рішення прийняти сміття зі Львова для захоронення на місцевому полігоні КП “Полігон екологія”

Першу партію незаконно ввезеного львівського сміття на територію Прикарпаття знайшли на початку травня поблизу села Конюшки Рогатинського району. В червні мандри львівського сміття продовжились територією Прикарпаття і опинились в Галицькому, Бурштинському та Рогатинському районах. На прикінці червня його знайшли в селі Трасівка Тлумацького району.  В ніч на 2 липня чергову партію невідомі вивантажили в селищі Ланчин Надвірнянського району.

Світлина від Сергея Поповича.

Світлина від Сергея Поповича.

Читайте також:  Франківчани скаржаться на сміттєзвалище біля будинку

Світлина від Сергея Поповича.

ФОТО Сергій Попович

Категорії
Новини
Новини
Loading...