Lama прокоментувала погрози росіянки, яка звинуватила її у плагіаті

Маловідома виконавиця з РФ Лама (Марина) Сафонова погрожує співачці з Івано-Франківська Наталії Дзеньків. Росіянка вважає, що фронтвумен проекту Lama (створеного в 2005 році) неправомірно використовує...

Маловідома виконавиця з РФ Лама (Марина) Сафонова погрожує співачці з Івано-Франківська Наталії Дзеньків.

Росіянка вважає, що фронтвумен проекту Lama (створеного в 2005 році) неправомірно використовує назву своєї групи. Кілька днів тому Сафонова похвалилася в мережі, що тепер саме їй належать всі офіційні патенти на музичний бренд “Lama”.

Кілька днів тому Сафонова похвалилася в мережі, що тепер саме їй належать всі офіційні патенти на музичний бренд “Lama”. При чому, як в Росії, так і в Україні.

“У мене велика радість. Справа в тому, що вже багато років брудні ділки шоу-бізнесу в іншій країні незаконно користувалися моїм ім’ям, моїми ідеями, концептом задля наживи. І я з цим нічого не могла вдіяти. І навіть те, що саме мені належать всі офіційні патенти на мій музичний бренд “ЛАМА” і на території Росії, і на території України питання ніяк не вирішувалося. Грошей на суди у мене не було. Єдиний вихід: не звертати уваги на все це і далі жити власним життям. А клони жили моїм. Така зворотна сторона успіху. І їздять собі, спокійно і безкарно користуються моїм брендом”, — написала громадянка РФ в Facebook.

Даний випадок прокоментувала сама співачка на своїй сторінці у Фейсбук.

“В принципі нічого дивного в тому немає, що в так званий міжнародний день праці люди які нічого створювати власноруч окрім загарбання інших територій не можуть і продовжують все робити за прикладом своїх вождів. From Russia with hate”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Український співак представить Білорусь на “Євробаченні-2018”. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...