135 мешканців Калуської ТГ отримають до Великодня продуктові набори

З нагоди Великодніх свят Територіальний центр соціального обслуговування м. Калуша закупив 135 продуктових наборів для одиноких громадян та інвалідів, які перебувають у складних життєвих...

З нагоди Великодніх свят Територіальний центр соціального обслуговування м. Калуша закупив 135 продуктових наборів для одиноких громадян та інвалідів, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Зокрема за кошти міського бюджету придбали 100 продуктових наборів на суму 20 013 грн, а за кошти благодійників – 35 продуктових наборів на суму 7063 грн, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Працівники територіального центру роздають закуплені продуктові набори одиноким громадянам та інвалідам, які перебувають у складних життєвих обставинах, потребують сторонньої допомоги та взяті на облік відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

Водночас терцентр висловлює щиру подяка всім благодійникам, які відгукнулись на прохання допомогти одиноким та малозабезпеченим громадянам Калуської територіальної громади.

Читайте також: У Калуші провели дні духовної віднови

Категорії
Життя
Новини
Loading...