У Калуші провели дні духовної віднови

Із 21 по 23 квітня, у три останні дні Великого посту, на парафії Св. Миколая м. Калуш (мікрорайон Хотінь) пройшли дні духовної віднови. Благословення...

Із 21 по 23 квітня, у три останні дні Великого посту, на парафії Св. Миколая м. Калуш (мікрорайон Хотінь) пройшли дні духовної віднови. Благословення на проведення уділив адміністратор о. Євген Ткач. Богослужіння та науки очолив о. Андрій Ляхович. В основу роздумів були закладені Божі чесноти.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Щодня учасники реколекцій відкривали для себе основні постаті Старого та Нового завітів, які виступили прообразами окремих чеснот. Віра Авраама та Богородиці, надія Ноя та Апостолів, любов Мойсея та Ісуса Христа.

Як кульмінація, на завершення науки завжди подавалися життєві історії, але найбільш вражаючими для парафіян постали наочні приклади, де кожна чеснота через символіку відкривала свій глибинний зміст. Отримавши відпуст та благословення мощами Св. Миколая, учасники днів віднови Духа завершили також і онлайн-проєкт “Квест-піст”, який тривав у соцмережі “Facebook” рівно 40 днів.

Читайте також: Матері в молитві на Рожнятівщині розважали над Хресною дорогою

Категорії
Життя
Новини
Loading...