Матері в молитві на Рожнятівщині розважали над Хресною дорогою

3 квітня з благословення прот. Василя Пастуха, спільнота «Матері в молитві» парафії Різдва Господа Ісуса Христа розважала над Хресною дорогою. Читаючи кожну із 14...

3 квітня з благословення прот. Василя Пастуха, спільнота «Матері в молитві» парафії Різдва Господа Ісуса Христа розважала над Хресною дорогою. Читаючи кожну із 14 стацій Хресної дороги, матері зворушливо передавали їх суть. Спільна молитва допомогла зрозуміти кожному, що страждання Ісуса – це історія усього людства, що дорога Ісуса не закінчується на хресті, а йде далі, прямуючи у Царство Життя і Радості.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Кожен з нас несе свій хрест і часто нарікає на нього, відмовляється від нього, втікає від нього. Однак Бог знає краще, що для нас є корисним, і дає значно більше, ніж ми просимо в своїх молитвах. Тож варто Йому довіритись, і, відкинувши свій страх та упередження, дійти до щасливого кінця хресної дороги нашого життя – до Воскресіння.

Стація за стацією щиро і проникливо промовляли матері, роздумували про вічне, про добро і зло. Вони ревно молилися, бо хто як не мати сповна розуміє біль і втрату сина на Хресній Дорозі.

На завершення авторка, учасник координаційної ради спільноти «Матері в молитві» Івано-Франківської архиєпархії сестра  Тетяна Мазур подякувала парафіянам за спільно проведену молитву. У своїх духовних науках спонукала  вірних глибоко переосмислити Божу терпеливість і готовність прощати нам гріхи, та прийняти Божу любов, яка власне, спонукає Бога бути терпеливим до людських прогрішень. Поділилася свідченнями з свого життя та заохотила матерів до спільної молитви.

Також серед запрошених гостей була сестра Тетяна Пилипів авторка гімну спільноти матерів у молитві. Ця Хресна Дорога, яка була останньою у цьогорічному Великому пості надихнула до навернення багатьох парафіян нашого храму.

Читайте також: При світлі місяця та свічок: франківський драмтеатр зіграв виставу в Чорнобилі. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...