Заклади освіти Калуша підготувалися до Великодня. ФОТО

У освітніх закладах Калуської міської територіальної громади проведено заходи з благоустрою територій до Великодніх свят. Також педагоги та учні взяли участь у щорічній всеукраїнській...

У освітніх закладах Калуської міської територіальної громади проведено заходи з благоустрою територій до Великодніх свят. Також педагоги та учні взяли участь у щорічній всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

Для дітей організували хвилинки-цікавинки «Ми — друзі природи», «Природа у загадках, прислів’ях, приказках та віршах», «Земля — наш дім, природа-мати», захід «Бережи природу для людського роду!», виставку малюнків «Дбай про чисте довкілля», «Планета — наш дім», перегляд відеороликів «Друге  життя відходам», «Сортування сміття»,  «Сортування сміття. Бережи природу. Не смітити», інформують “Вікна” з посиланням на управління освіти Калуської міської ради.

Діти і вчителі порядкували територію закладів освіти, зовнішній вигляд будівель, прибрали прилеглі території від сміття, листя. Приведено в належний стан стадіони, спортивні та ігрові майданчики, нестандартне гімнастичне обладнання, відремонтовано лавки для відпочинку. Освітяни придбали та посадили дерева і квіти.

Читайте також: У Коломиї відкрили незвичайну книгозбірню. ВІДЕО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...