У Центрі паломника «Симеон Лукач» розпочалися травневі Молебені до Матері Божої

1 травня в Центрі паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня Богородчанського району, розпочалися травневі Молебені до Матері Божої, які ми в народі називаємо...

1 травня в Центрі паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня Богородчанського району, розпочалися травневі Молебені до Матері Божої, які ми в народі називаємо «Маївки».

Про це інформують у пресслужбі Центру паломника.

Перший молебень, на запрошення о. Ярослава Середюка – адміністратора храму святих апостолів Петра і Павла, очолив о. Володимир Лукашевський – відповідальний за медійний розвиток Центру паломника.

В часі молитви вірні також почули перше розважання з нової книги «Увесь Твій, Маріє», в якому йшлося про Богородицю, як Маму, яку Господь подарував для кожного.

«Місяць травень здавна в нашому народі по-особливому звертає нашу увагу на особу Пречистої Діви Марії, яка, згідно Божого задуму, була покликана до прекрасної місії – стати Мамою для Божого Сина. Це перша і найважливіша місія Богородиці, однак є й ще одна. Помираючи на хресті, наш Божественний Спаситель, немов заповіт, залишає нам щось надзвичайне – свою Матір. «Бачивши Ісус матір і біля неї учня, що стояв, – а його ж любив він, – мовить до матері: «Жінко, ось син твій.» А тоді й до учня мовить: «Ось матір твоя.» І від тієї хвилі учень узяв її до себе» (Ів. 19, 26-27)», – наголосив о. Володимир.

Молебні до Божої Матері будуть служитися щодня о 18:00 год.

Читайте також: Неповнолітнього прикарпатця за 5 років переводили у 7 соцзакладів

Категорії
Життя
Новини
Loading...