Укрзалізниця випустить у рейси електричку із місцями для велосипедів

“Укрзалізниця” завершує капітально-відновлювальний ремонт чергового електропоїзда для регіональної філії “Південно-Західна залізниця” – новаціями поїзда є спеціальні тримачі для перевезення велосипедів. Про це повідомляє пресслужба компанії. Упродовж найближчого...

“Укрзалізниця” завершує капітально-відновлювальний ремонт чергового електропоїзда для регіональної філії “Південно-Західна залізниця” – новаціями поїзда є спеціальні тримачі для перевезення велосипедів.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Упродовж найближчого часу десять відремонтованих вагонів будуть прийняті в експлуатацію залізницею та виїдуть на колію для якісного обслуговування пасажирів.

При плануванні ремонтів Укрзалізницею було прийняте рішення обладнати вагони місцями для перевезень велосипедів, а також збільшити зручність користування. Кріплення для велосипедів знаходяться в першому та десятому вагонах. Укрзалізниця сконцентрована на покращенні якості приміського руху та підтримує екологічний транспорт. Саме тому ми прийняли рішення зробити приміський транспорт більш зручним для велосипедистів. Наступним кроком стане підвищення інклюзивності приміських поїздів, – заявив в.о. голови правління компанії Іван Юрик.

Читайте також: На Прикарпатті дерево впало на дорогу

Категорії
Життя
Новини
Loading...