Поліцейські Івано-Франківщини затримали хулігана, який вчинив стрілянину на автозаправці. ФОТО

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який поранив двох чоловіків, вистріливши у них з травматичного пістолета. Нападника поліцейські затримали. За даним фактом розпочато кримінальне провадження...

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який поранив двох чоловіків, вистріливши у них з травматичного пістолета.

Нападника поліцейські затримали. За даним фактом розпочато кримінальне провадження та з’ясовуються усі обставини події. 3 травня близько 4 години до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Черемхів, Коломийського району, на автозаправці невідомий чоловік вчинив стрілянину, поранив двох людей та втік на автомобілі у невідомому напрямку.

На зображенні може бути: автомобіль та дорога

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти й оперативні працівники.

Попередньо працівники поліції встановили, що на території заправки було дві компанії, як раптом між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник здійснив декілька пострілів з травматичного пістолета у бік інших. У результаті 32 та 38-річні місцеві мешканці отримали поранення та госпіталізовані до лікувального закладу, а правопорушник з місця події втік.

Оперативні працівники обласної і місцевої поліції ретельно оглянули місце події, опитали можливих свідків та очевидців, переглянули камери відеоспостереження та встановили марку автомобіля, на якому втік зловмисник.

Немає опису світлини.
На зображенні може бути: автомобіль та дорога

Невдовзі правоохоронці із залученням роти поліції особливого призначення розшукали та затримали нападника, який переховувався вдома. Ним виявився 33-річний мешканець Коломиї. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці вилучили зброю, речові докази та направили все на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі хулігану повідомлять про підозру, а суд обере запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та у приміщенні

Читайте також: На Прикарпатті за минулу добу виявили 19 хворих на COVID-19

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...