До Дня міста у Франківську облаштували ковану інсталяцію “Крісло бургомістра”. ФОТО

До Дня міста, на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких відкрили ковану інсталяцію “Крісло бургомістра”. Про це інформують на сторінці “Простір Інноваційних Креацій “Палац” у...

До Дня міста, на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких відкрили ковану інсталяцію “Крісло бургомістра”.

Про це інформують на сторінці “Простір Інноваційних Креацій “Палац” у Facebook.

Крісло управителя міста тутешні ковалі викували восени минулого року під час фестивалю “Культурне різноманіття”. Вони створили металевий контур ідеального міста-фортеці Станиславова, який прикрашає символічне крісло.

На зображенні може бути: просто неба
На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та просто неба
На зображенні може бути: 1 особа та просто неба

Зараз на території Палацу Потоцьких можна побачити усю інсталяцію. Вона також має певний секрет – повний надпис “Крісло бургомістра не робить із вас бургомістра” з’являється лише тоді, коли на нього сісти. Для цього потрібно мати не дуже худорляву статуру.

“Роботу над ним розпочали на фестивалі “Культурне різноманіття”, а зараз бачимо готовий виріб. У корпусі палацу “Ж” буде відкритий інтерактивний “Музей зброї”, який стане першою інфраструктурною інвестицією в Палац і цікавинкою, яка буде приваблювати не лише містян, але й туристів”, – сказав директор департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради Ігор Попадюк.

Інсталяція “Крісло бургомістра” залишиться фотозоною для жителів та гостей Івано-Франківська.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрили пам’ятну табличку ветерану Михайлу Мулику. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...